info@werkreturndevallei.nl
0318 302 370

Wie zijn wij?

Werkreturn De Vallei is een bedrijf dat op 1 mei 2016 is opgericht om bedrijven te helpen invulling te geven aan sociaal ondernemen. We zijn een samenwerkingsverband van Bouwbedrijf Kreeft, Roseboom Ede en Werkreturn Aalsmeer.

Met wie?

Overheids- en onderwijsinstellingen in de regio Food Valley.

Zoek jouw talent

Wanneer jouw organisatie een talent nodig heeft, kunt u altijd met ons contact opnemen of de vacature online aanmelden. Wij plannen een afspraak om dieper in te gaan op de vacature, de organisatie en de cultuur. Zo kunnen wij in onze database altijd een geschikt talent vinden.

Wil je alvast een korte blik in ons netwerk werpen? Bekijk onze online talentendatabase en filter gemakkelijk door onze beschikbare talenten.

Wat bieden wij?

Inspelen op behoefte
Werkreturn De Vallei helpt bedrijven om op een adequate wijze mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst te nemen. Dit zijn werkzoekenden die onder de Participatiewet of Social Return vallen, dus een lichamelijke of psychische arbeidsbeperking hebben en/of langdurig werkeloos zijn.

Bindende schakel
We beschikken over de kennis, ervaring en kwaliteit om een goede match te maken tussen werkzoekenden en bedrijven. Tijdens het hele dienstverband zullen we een begeleidende rol spelen door jobcoaching en het verzorgen van trainingen.

Ontzorging
De dienstverlening van Werkreturn De Vallei is erop gericht om werkgevers te ontzorgen. Naast jobcoaching regelen wij alles, zoals loonkostensubsidie, loondispensatie, mobiliteitsbonus, no-risk polissen en aanpassingen van de werkplek.

Draagvlak door succes

Een succesvolle plaatsing leidt tot draagvlak bij alle andere medewerkers die in dienst zijn van het bedrijf en vergroot het maatschappelijk bewustzijn. Lees hierover ook eens het artikel ‘Iedereen verdient die ene, belangrijke kans'.

Waarom Werkreturn De Vallei?

  • We ontzorgen vólledig
  • Jarenlange ervaring
  • No-nonsense aanpak
  • Korte lijntjes
  • Afspraak is afspraak

Daag ons gerust uit

Copyright © 2020 Werkreturn De Vallei   |  Sitemap   |  Disclaimer
Werkreturn De Vallei gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.